You are Here:
Vivariumwedstrijd 2011

Auteur (gelezen 2634 keer)

Vivariumwedstrijd 2011
« Gepost op: oktober 03, 2010, 10:50:39 am »
 

vivarium

 • Newbie
 • *
 • 12
  Berichten
  • E-mail
Inschrijving Vivariumwedstrijd geopend!

In de periode 25 September 2010 tot en met 25 Januari 2011 kunnen zowel beginnende als gevorderde aquarianen, terrarianen en paludarianen zich weer aanmelden voor de Vivariumwedstrijd. Tevens is er dit jaar voor het eerst de mogelijkheid om het wedstrijdelement over te slaan en alleen deel te nemen aan een advieskeuring.

De advieskeuring wordt verricht door de alom bekende Willem van Wezel. Deelnemers die graag deskundig advies krijgen hoe ze hun bak nog beter kunnen krijgen, zonder daarbij een puntenbeoordeling te ontvangen, zullen door Willem met veel plezier geholpen worden. Het enige risico dat een deelnemer hierbij loopt, is dat Willem de bak te mooi vindt om alleen aan de advieskeuring deel te nemen en het advies uit zal brengen om toch voor de prijzen te gaan!

Voor de wedstrijdkeuring is er ook dit jaar weer een uitermate deskundige jury, onder leiding van Christel Kasselmann. Zij krijgt assistentie van de heren Graeme Edwards en Dan Crawford van het UKAPS forum en scapingteam. Daarnaast zijn voor de specialistische categorieen bijzondere experts ingeschakeld: Patrick Temmink van Green-Nature (paludaria en terraria), Erwin van Agtmael van Reefsecrets.org (zeewater) en Oliver Lucanus van Belowwater.com (biotopen) zullen in de hen toegewezen categorien hun expertise laten gelden.

Met deze jury voor de wedstrijdkeuring en adviseur voor de advieskeuring kunnen zowel de liefhebbers die het alleen om advies te doen is, als de fanatieke liefhebber die graag de competitie aan gaat veel plezier beleven aan de Vivariumwedstrijd.

En net als voorgaande jaren heeft ieder deelnemer zowieso een prijs, varierend van een klein iets tot een compleet pakket aquariumbenodigdheden voor de winnende bakken. Dit uiteraard in combinatie met eeuwige roem, de Vivariumwisseltrofee en de presentatie van de mooiste bakken op Vivarium 2011.

Voor meer info en inschrijvingen nodigen wij jullie graag uit een kijkje te nemen op onze vernieuwde website: http://www.vivariumbeurs.nl onder het kopje wedstrijden en dan Vivariumwedstrijd.
 

Re:Vivariumwedstrijd 2011
« Reactie #1 Gepost op: januari 04, 2011, 09:59:12 pm »
 

vivarium

 • Newbie
 • *
 • 12
  Berichten
  • E-mail
En, gaat er iemand nog aan de rest van de wereld laten zien hoe hoog een fraai regenboogaquarium kan scoren bij deze wedstrijd?
 

Re:Vivariumwedstrijd 2011
« Reactie #2 Gepost op: januari 16, 2011, 09:43:41 am »
 

vivarium

 • Newbie
 • *
 • 12
  Berichten
  • E-mail
Over 10 dagen is de inschrijving gesloten, dus niet te lang meer aarzelen met inzenden!

Niemand wil toch achteraf denken dat hij alsnog een van de geldprijzen had kunnen winnen? Of een fraai Easylife pakket hadden kunnen bemachtigen?

Heb dus achteraf geen spijt en schrijf je nu in!

Meer info op www.vivariumbeurs.nl -> wedstrijden