You are Here:
5 jaar Vivarium!

Auteur (gelezen 4634 keer)

5 jaar Vivarium!
« Gepost op: augustus 17, 2011, 03:19:26 pm »
 

vivarium

 • Newbie
 • *
 • 12
  Berichten
  • E-mail
5 jaar Vivarium!!!

"Waarom doen we het dan niet gewoon zelf?" Woorden van die strekking hebben ruim 7 jaar geleden veroorzaakt dat we met zijn allen komende maart al weer de 5e editie gaat beleven van het eerste grote evenement op het gebied van de aquarium-, paludarium-, terrarium- en vijverhobby. Het weekend van 24 & 25 Maart 2012 zal Vivarium namelijk het 5 jarig bestaan vieren. Daar waar in het prille begin (bijna) iedereen riep dat zoiets niet mogelijk was in Nederland, zijn wij als organisatie er enorm trots op dat de genoemde datum nu bij menig hobbyist al weer met rood omcirkelt in de agenda zal verschijnen.

Voor en door de liefhebber
Al sinds de allereerste editie gaat het team van Vivarium volgens ons motto aan de slag. Als pure liefhebbers werken wij ons als vrijwilligers jaarlijks een slag in de rondte om maar zoveel mogelijk mooie aspecten van onze hobbywereld te kunnen laten zien. Gelukkig werken ook steeds meer standhouders met ons mee om dit te realiseren.

Voor onze jubileumeditie willen we dit motto nog nadrukkelijker tot uiting brengen en dagen dan ook een ieder uit om zijn steentje bij te dragen. Dit is mogelijk op meerdere manieren:

* Laat de organisatie weten wat je zoal graag zou willen zien op het gebied van tentoonstellingen, wedstrijden, lezingen, workshops, bijzondere bakken of standhouders. Wie weet wordt jouw idee wel tot uitvoer gebracht en win je hiermee een geheel verzorgd weekend Vivarium voor 2 personen!
* Geef je op als vrijwilliger en maak deel uit van het Vivarium team! Met een jaarlijks groeiend evenement zijn er steeds meer "handjes" nodig tijdens zowel de opbouw en afbouw van het evenement als tijdens het weekend zelf. Maar ook bij het tot uitvoer brengen van de vele ideeën kunnen wij alle hulp ook al in de voorbereiding goed gebruiken! Ben je dus enthousiast en gedreven om Vivarium nog mooier te maken en niet vies om je handen flink uit de mouwen te steken, laat het ons weten! Let wel, je hoeft dus niet de gehele periode beschikbaar te zijn, zelfs 1 dag hulp is welkom.
* Tijdens onze jubileumeditie willen wij middels een fotowand een terugblik bieden op 5 jaar Vivarium. Hiervoor zijn wij op zoek naar de leukste, mooiste, grappigste en indrukwekkendste foto's die tijdens de afgelopen 4 edities zijn gemaakt. Mocht je een of meerdere foto's hebben die hier ene leuke bijdrage aan kunnen leveren, dan ontvangen wij die héél graag op info@vivariumbeurs.nl
* De komende maanden zullen weer onze vele wedstrijden voorbij komen. Deelname hieraan zorgt niet alleen dat je zelf mogelijkheden hebt om in de prijzen te vallen, maar ook vooral dat je mensen kunt laten mee genieten van jouw hobby en je ze kunt inspireren met hoe jij het aanpakt. Bovendien maken de diverse uitslagen deel uit van het Vivariumevenement door tijdens het weekend aan het publiek te tonen hoe mooi onze hobby kan zijn.

Reacties kunt u kwijt op ons algemene mailadres info@vivariumbeurs.nl of op het openbare gedeelte van ons forum http://www.vivariumbeurs.nl/forum.

Blijf op de hoogte!
In de nog lange tijd tot aan Vivarium 2012 zal er nog veel nieuws komen. Blijf hiervan op de hoogte via de diverse kanalen die hiervoor beschikbaar zijn:

http://www.vivariumbeurs.nl
http://twitter.com/vivariumbeurs
http://www.facebook.com/vivariumbeurs
http://vivarium.hyves.nl/

Het is ook mogelijk je aan te melden voor de nieuwsbrief, stuur hiervoor een mailtje met NIEUWSBRIEF AAN naar info@vivariumbeurs.nl en je wordt opgenomen in ons mailbestand.

Groetjes,
Team Vivarium
 

Re:5 jaar Vivarium!
« Reactie #1 Gepost op: oktober 06, 2011, 09:05:14 pm »
 

vivarium

 • Newbie
 • *
 • 12
  Berichten
  • E-mail
Met de voorbereidingen in volle gang begint ook het eerste nieuws zo langzaam aan los te komen. De eerste twee sprekers staan al weer geboekt voor Vivarium 2012.

Als eersten hebben wij bevestiging gehad van Oliver Lucanus (http://www.belowwater.com/) en Chris Lukhaup (http://www.crusta10.de/). Hiermee is de eerste aanzet gezet tot wederom een top lezingenprogramma!

Verder zijn, naar aanleiding van onze eerdere oproep, door enkele mensen al zeer leuke ideeën aangedragen om Vivarium nog leuker te maken. Zoals eerder vermeld krijgt de inzender van het beste idee een geheel verzorgd weekend Vivarium voor twee personen aangeboden.

Zo een weekend bestaat uit:
- Twee dagen entree Vivarium
- Overnachting in een nabijgelegen hotel inclusief ontbijt
- Gereserveerde plaatsen bij iedere lezing
- Eten en drinken tijdens de beurs
- Goodypakket

Er hebben zich eveneens enkele vrijwilligers aangemeld, maar we kunnen nog altijd meer handjes gebruiken. Wij hopen dan ook op nog ene paar mensen die willen helpen!

Tijdens onze jubileumeditie willen wij middels een fotowand een terugblik bieden op 5 jaar Vivarium. Hiervoor zijn wij op zoek naar de leukste, mooiste, grappigste en indrukwekkendste foto's die tijdens de afgelopen 4 edities zijn gemaakt. Mocht je een of meerdere foto's hebben die hier ene leuke bijdrage aan kunnen leveren, dan ontvangen wij die héél graag op info@vivariumbeurs.nl

Reacties kunt u kwijt op ons algemene mailadres info@vivariumbeurs.nl of op het openbare gedeelte van ons forum http://www.vivariumbeurs.nl/forum.

Blijf op de hoogte!
In de nog lange tijd tot aan Vivarium 2012 zal er nog veel nieuws komen. Blijf hiervan op de hoogte via de diverse kanalen die hiervoor beschikbaar zijn:

http://www.vivariumbeurs.nl
http://twitter.com/vivariumbeurs
http://www.facebook.com/vivariumbeurs
http://vivarium.hyves.nl/

Het is ook mogelijk je aan te melden voor de nieuwsbrief, stuur hiervoor een mailtje met NIEUWSBRIEF AAN naar info@vivariumbeurs.nl en je wordt opgenomen in ons mailbestand.

Groetjes,
Team Vivarium
 

Re:5 jaar Vivarium!
« Reactie #2 Gepost op: november 12, 2011, 12:43:11 pm »
 

vivarium

 • Newbie
 • *
 • 12
  Berichten
  • E-mail
[size=150]Vivarium Video Battle[/size]

Vanaf de allereerste opzet is Vivarium bedoeld om vooral de hobby te promoten. Mensen die al bekend zijn met de hobby nieuwe ideeën aandragen en mensen die nieuw zijn in de hobby op weg helpen. Niet alleen proberen zoveel mogelijk informatie te verstrekken door lezingen, maar vooral ook via workshops, tentoonstellingen en voorbeelden laten zien hoe zaken in elkaar steken!

Door daarbij ook nog eens de aquarium-, terrarium-, paludarium- en vijverhobby's met elkaar te combineren, is de kans groot dat mensen goede ideeën uit elkaars hobbywereld kunnen overnemen. Om nog maar te zwijgen over het risico om "besmet" te raken met elkaars fraaie hobby!

Om het stuk hobbypromotie nog meer kracht bij te zetten, komt Vivarium met een nieuwe wedstrijd. De Video Battles! Forums, bedrijven, verenigingen of gewoon individuen kunnen een filmpje maken om zowel hun eigen hobby als hun eigen forum, bedrijf of vereniging onder de aandacht te brengen. Maar uiteraard mag het ook over Vivarium zelf gaan! Op die manier kunnen zowel jullie als Vivarium nóg beter al het moois tonen dat onze hobby's te bieden hebben aan het grote publiek.

Alle inzendingen zullen op onze website getoond worden. Uit alle inzendingen worden er tien geselecteerd die tijdens Vivarium 2012 getoond zullen worden. Vijf zullen er door de organisatie geselecteerd worden, de overige vijf zullen middels een internetstemming onder het grote publiek verkozen worden. De tien besten zullen onderling nog tijdens Vivarium strijden om de mooiste inzending, maar daarover later meer.

Aangezien we zelf ook niet dol zijn op regeltjes, hebben we voor deze nieuwe wedstrijd niet veel voorwaarden bedacht, maar toch een paar om een en ander in goede banen te leiden:

- Het filmpje moet betrekking hebben op 1 (of meer) van de 4 hobbygebieden van Vivarium of over Vivarium zelf gaan.
- Ergens in het filmpje moet duidelijk een link met Vivarium verwerkt zijn. Dat mag door het vermelden van de datum en plaats of op een andere creatieve manier.
- Het filmpje duurt minimaal 2 en maximaal 5 minuten.
- Het filmpje moet door de inzender (persoon of instantie) zelf gemaakt zijn of de rechten daarop moeten bij de inzender liggen. buiten het plaatsen van het filmpje op de Vivariumwebsite, blijven alle rechten eigendom van de inzender.
- Het filmpje moet op Youtube of andere website geplaatst zijn, de link er naar toe mag naar info@vivariumbeurs gezonden worden.
- Het filmpje moet vóór 15 februari 2012 bij ons zijn aangemeld.

Help Vivarium om aan iedereen te laten zien hoe mooi onze hobby's zijn en doe mee!

Ter inspiratie hierbij onze eigen terugblik op Vivarium 2011: http://www.youtube.com/user/Vivariumorganisatie#p/u/0/nkfek4nGBqs
 

Re: 5 jaar Vivarium!
« Reactie #3 Gepost op: januari 03, 2012, 09:01:05 pm »
 

vivarium

 • Newbie
 • *
 • 12
  Berichten
  • E-mail
Namens het team van Vivarium wensen wij jullie allemaal een fantastisch 2012, vol geluk en gezondheid. En uiteraard met veel moois in de hobby!

Hopelijk staat Vivarium bij jullie allemaal al weer op de agenda als het mooiste evenement voor de hobby. Want vanaf dit jaar mag Vivarium zich officieel het grootste evenement van geheel Europa noemen! Met een voorspoedig verlopende inschrijving voor standhouders, liggen we momenteel ver voor op het schema van afgelopen jaar. En dat kwam al uit op maar liefst 146 standhouders!

Buiten als bezoeker naar Vivarium te komen, kun je ook voorafgaand en tijdens het evenement al plezier beleven. Dit kan door deel te nemen aan een van de vele wedstrijden die er zijn. Zo kun je nu al je aquarium inschrijven voor de Vivariumwedstrijd, met zowieso voor iedere deelnemer prijs en extra prijzen voor de besten.

Op korte termijn zal via de website ook de fotowedstrijd geopend worden, dit jaar voor het eerst met vier aparte categorieën voor aquarium, vijver, terrarium en paludarium. De inschrijvingen voor de Qubie 25 wedstrijd en de Live Scapingwedstrijd lopen ook al en zijn al bijna vol geboekt.

Ook het lezingenprogramma loopt al vol, met deelnames van Oliver Lucanus, Jorg Stendker, Christel Kasselmann, Chris Lukhaup en binnenkort ook de namen van nog twee toevoegingen.

Kortom, het belooft weer een mooi jaar te worden, beleef het met ons mee in het weekend van 24 & 25 Maart in de homeboxx te Nieuwegein.

Voor meer info:
www.vivariumbeurs.nl
http://www.facebook.com/Vivariumbeurs
http://vivarium.hyves.nl/
http://twitter.com/vivariumbeurs
Youtube: http://www.youtube.com/vivariumorganisatie


Met vriendelijke groet,
Team Vivarium
 

Re: 5 jaar Vivarium!
« Reactie #4 Gepost op: januari 17, 2012, 12:04:27 pm »
 

vivarium

 • Newbie
 • *
 • 12
  Berichten
  • E-mail

[size=150]VIVARIUM UPDATE[/size]


Standhouders
De vaart wat betreft inschrijvingen door standhouders voor Vivarium 2012 zit er nog altijd goed in! De teller staat al weer op 116 inschrijvingen en nog altijd melden zich nieuwe standhouders die op korte termijn gaan reserveren. Wel is helaas te merken dat de grote merken in een jaar waarin de Interzoo (de grootste vakbeurs in Europa) ook gehouden wordt Vivarium helaas toch weer links laten liggen. Veel beloftes voor volgend jaar, maar dit jaar laten ze het helaas toch af weten. Maar gelukkig staan daar vele andere standhouders tegenover die, doordat ze de producten ook willen verkopen, op hun eigen manier wel zullen zorgen dat de producten van de grote merken onder de aandacht komen. En in de standhouderslijst op onze website zijn toch ook weer een aantal interessante merken te vinden die wél hun opwachting op Vivarium maken.

Onder de standhouders bevinden zich ook een aantal Zeewaterstands die tezamen voor het eerst op Vivarium een Zeewaterplein zullen vormen. Naast de verkoopstands zullen op het zeewaterplein diverse showbakken te vinden zijn en zal Stunning Corals er een opstelling maken waarin verschillende soorten verlichting (LED, TL, HQI) getoond zullen worden.


Sprekers/lezingen
Eerder konden wij al melden dat Chris Lukhaup, Christel Kasselmann, Oliver Lucanus en Jörg Stendker lezingen zullen verzorgen. Inmiddels zijn daar weer een aantal namen aan toegevoegd.

Dokter Gerard Bassleer staat wereldwijd bekend om zijn enorme kennis op het gebied van visziektes. Tot nu toe was hij eigenlijk alleen beschikbaar voor lezingen op vakbeurzen en tijdens de cursussen die hij verzorgt, maar speciaal voor Vivarium komt hij twee dagen naar Nieuwegein om het publiek alles bij te brengen over visziektes. In zijn lezing "Een praktische aanpak van visziektes" laat hij door middel van videobeelden en foto's ziekte verschijnselen zien en verklaart hij oorzaken en gaat dieper in op oorzaken.

De zeewaterafdeling zal vertegenwoordigd worden door Gert Eggink. In zijn lezing gaat hij dieper in op LED verlichting. Zowel technische specificaties van de verschillende beschikbare soorten als zijn eigen ervaring op dit gebied zal hij in zijn pakkende lezing verwerken.

Voor de reptielenhobbyist heeft Vivarium een eigen lezingenruimte ingericht. Rogier van Rossem geeft hier een lezing over het welzijn van reptielen en hoe dit zo te houden in gevangenschap. Professor Zwart zal dieper ingaan op ziektes bij reptielen en vooral hoe deze te behandelen. Tot slot zal dr. Groenestein wat vertellen over diagnostiek m.b.v. endoscopie bij reptielen.

Maar de echte klapper gaat komend jaar plaats vinden op het gebied van Aquascaping. Zonder alvast te veel van de surprise te verraden, kunnen we alvast zeggen dat iemand die over heel de wereld bekend staat om zijn aquascaping kunstwerken op Vivarium te zien zal zijn. Binnenkort zal hierover op vele podia meer bekend over worden gemaakt.


Wedstrijden
Het grote succes van de Live Scaping Wedstrijd van afgelopen jaar heeft zijn effect niet gemist. Alle acht plaatsen in deze wedstrijd zijn inmiddels vergeven, er is alleen nog plek voor 1 team dat zich op kan geven als reserve, voor het geval dat 1 van de teams onverhoopt weg valt.

Er is wel nog plek in de Qubie 25 wedstrijd. De wedstrijd waarbij deelnemers op de vrijdag vóór Vivarium (tussen 10:00 en 22:00 uur) een bakje inrichten met eigen materiaal en vooral naar eigen inzicht. Op Vivarium kiest het publiek vervolgens het bakje dat volgens hun het mooiste is ingericht. De winnaar krijgt een leuk extra prijzenpakket mee, maar alle deelnemers hebben zowieso prijs. Ze mogen namelijk na afloop van Vivarium zowel hun eigen ingerichte bakje als het bijbehorende meubel mee naar huis nemen.

Voor zowel de reserveplek bij de Live Scaping als voor aanmeldingen voor de Qube 25 wedstrijd mogen verzonden worden naar info@vivariumbeurs.nl

Nog een wedstrijd waar iedereen altijd prijs heeft: de Vivariumwedstrijd. Tot 31 januari kan iedereen zich inschrijven met 1 bak per categorie. Inschrijven met meerdere bakken is dus mogelijk. Naast dat iedereen een leuk prijzenpakket krijgt als dank voor de deelname, maken degenen met een topklassering ook nog eens kans op extra prijzen. Naast Vivariumwaardebonnen (in te leveren bij standhouders op Vivarium), zijn er o.a. ADA producten, zeewateraquariums, een koppel discusvissen (alleen voor eigenaren van discusbakken) en nog veel meer bijzondere prijzen te winnen. Maar je zou eigenlijk alleen al voor de adviezen van de vakkundige jury mee doen. Christel Kasselmann, Ole Pedersen, Mark Evans, Graeme Edwards, Oliver Lucanus en Patrick Temmink zullen de inzendingen van deskundig commentaar en tips voorzien. Grijp daarom deze kans om je in te schrijven met je fraaie bak(ken) en inspireer andere mensen door te laten zien hoeveel mooie bakken er in onze hobbies te vinden zijn. Inschrijven kan via onze website.
 
Ook de fotowedstrijd is weer van start gegaan. Dit jaar voor het eerst verdeeld over 4 categorieën, kunnen jullie je inschrijven voor deze fotowedstrijd die volledig draait om de mooiste foto van dieren, planten of wat ook maar direct te maken heeft met de aquarium-, paludarium-, terrarium- en vijverhobby. Een vakjury zal de foto's op kwaliteit beoordelen en de mooiste foto's zullen tijdens Vivarium aan het publiek getoond worden in een fraaie tentoonstelling. Vervolgens kiest het publiek de winnaars die een fraaie herinnering voor aan de wand thuis zullen ontvangen. Ook de inschrijving hiervoor verloopt via onze website.

Tot en met 15 februari kunnen jullie ook je inzending voor de Vivarium Video Battle nog inzenden. In deze wedstrijd draait het er ook weer om te laten zien hoe mooi onze hobby is. Dit mag in combinatie met reclame voor een vereniging, winkel, forum of product, maar mag ook gewoon een filmpje zijn over jouw favoriete onderdeel van de hobby zijn. Er hoeft alleen maar een duidelijke link met Vivarium te zijn in het filmpje. Bij voldoende inzendingen zal er een voorronde op de website plaats vinden, de beste filmpjes zullen tijdens Vivarium getoond worden en hier zullen ook weer leuke prijzen voor de deelnemers te winnen zijn.

En dan was er nog de wedstrijd voor het beste idee. Iedereen mocht bij de Vivariumorganisatie ideeën aandragen die eventueel rond Vivarium 2012 uit te voeren zouden zijn. De overduidelijke winnaar daarvan, en daarmee winnaar van het Vivarium VIP weekend inclusief hotelovernachting, is Filip Maes uit België. Zowel het idee van de Video Battle als het idee van de webshop voor Vivariumshirts is van zijn hand. Filip: van harte!


Overige activiteiten

Naast de vele wedstrijden is er op Vivarium uiteraard nog veel meer te beleven. Om te beginnen zijn er de tentoonstellingen. Naast de traditionele aquariumtentoonstelling zal er dit jaar voor het eerst ook een aparte reptielententoonstelling zijn. In beide tentoonstellingen zullen weer fraaie inrichtingen en dieren te bewonderen zijn.

Voor de kinderen wordt de succesvolle activiteit waarbij zij kennis konden maken met bijzondere reptielen herhaald en zelfs uitgebreid. In een doorlopend programma zullen zij volledig geïnformeerd worden over verschillende reptielensoorten en mogen de echte durfals ze zelfs voorzichtig aaien. Dit alles uiteraard onder deskundige begeleiding.

Altijd al op de foto willen gaan met een reptiel? Ook dat kan weer op Vivarium. Bij de stand van Green-Nature zult u de mogelijkheid hebben om, tegen een kleine bijdrage voor het goede doel, u te laten vereeuwigen met een slang, spin of hagedis. U krijgt de foto direct mee en kunt deze eventueel later bij bestellen via de website van Green-Nature.

Tot slot
Nog even kort wijzen wij op de fotowand die wij op Vivarium willen plaatsen. Deze fotowand moet een weerspiegeling zijn van 5 jaar Vivarium, met alle hoogtepunten die wij samen met jullie beleefd hebben. Wij zijn daarom benieuwd naar jullie leukste Vivarium anekdote, verhaal en bovenalles foto die deze hoogtepunten mooi weer geven. Stuur dit alles daarom in naar info@vivariumbeurs, en deel dit met jullie mede hobbyisten.

In onze twee webshops zijn er leuke producten te vinden. In de boekenwebshop op de Vivariumwebsite is naast de boeken van Kasselmann en Lucanus, nu ook het nieuwste boek van Eddy Leysen over de herkenning en behandeling van visziektes te vinden. In de T-shirt shop (http://vivariumbeurs.spreadshirt.nl/p2) vinden jullie onze beperkte jubileumuitgave van de Vivarium shirts.

Tot snel op Vivarium!

Reacties kunt u kwijt op ons algemene mailadres info@vivariumbeurs.nl of op het openbare gedeelte van ons forum http://www.vivariumbeurs.nl/forum .

Blijf op de hoogte!
In de nog lange tijd tot aan Vivarium 2012 zal er nog veel nieuws komen. Blijf hiervan op de hoogte via de diverse kanalen die hiervoor beschikbaar zijn:

http://www.vivariumbeurs.nl
http://twitter.com/vivariumbeurs
http://www.facebook.com/vivariumbeurs
http://vivarium.hyves.nl/
http://www.youtube.com/vivariumorganisatie

Of stuur een bericht met NIEUWSBRIEF AAN naar ons mailadres.
 

Re: 5 jaar Vivarium!
« Reactie #5 Gepost op: januari 27, 2012, 04:00:36 pm »
 

vivarium

 • Newbie
 • *
 • 12
  Berichten
  • E-mail
LET OP: Nog maar 4 dagen om je in te schrijven voor de Vivariumwedstrijd!

Zie www.vivariumbeurs.nl voor meer info.

IEDERE DEELNEMER WINT PRIJZEN!!!
 

Re: 5 jaar Vivarium!
« Reactie #6 Gepost op: februari 05, 2012, 08:45:56 pm »
 

vivarium

 • Newbie
 • *
 • 12
  Berichten
  • E-mail


Vivarium 2012 Update

Met al weer nog minder dan twee maanden te gaan is het de hoogste tijd jullie weer op de hoogte te stellen van alle ontwikkelingen rond Vivarium 2012. In deze update lees je o.a. over de standhouders, wedstrijden, sprekers en andere activiteiten op Vivarium.

- Nu al 138 geregistreerde standhouders, met de 10 waarmee nog gesprekken lopen nú al een recordaantal standhouders op Vivarium!

- De Jury is bezig met de beoordeling van alle inzendingen voor de Vivariumwedstrijd

- Voor de Fotowedstrijd kun je deze maand nog tot maximaal 4 van je mooiste foto's insturen!

- Ook de Video Battle loopt nog tot 15 februari!

- Er zijn 5 extra plaatsen beschikbaar voor de Qubie wedstrijd, in totaal dus 15 deelnemers! Echter, er zijn nog maar 2 plaatsjes te vergeven.

- Op maar liefst 231 punten zijn onze kortingsbonnen inmiddels verkrijgbaar, kijk op de website voor de complete lijst.

- Met veel trots kunnen wij tevens aankondigen dat op zaterdag 24 Maart Freek Vonk op Vivarium een demonstratie en lezing zal geven op het gebied van reptielen. Freek staat wereldwijd bekend als een leidinggevende expert op het gebied van (gif)-slangen. In Nederland is hij bij het grote publiek bekend als "De Nederlandse Steve Irwin" door zijn vele televisie en radio optredens bij met name De Wereld Draait Door en in de Ochtendshow van Giel Beelen. "Slangenman" Freek Vonk zal vertellen over zijn werk op het gebied van onderzoek naar en het melken van gifslangen aan de universiteit van Leiden. Dit is echt een item op Vivarium 2012 dat niemand mag missen!!!

Voor wie lever meer Vivarium nieuws had ontvangen moet zich aanmelden op ons forum of voor de nieuwsbrief. Er rest ons voor nu dan ook niet veel anders dan te zeggen:

Tot snel op Vivarium!

Reacties kunt u kwijt op ons algemene mailadres info@vivariumbeurs.nl of op het openbare gedeelte van ons forum    http://www.vivariumbeurs.nl/forum    .

Blijf op de hoogte!
In de tijd tot aan Vivarium 2012 zal er nog veel nieuws komen. Blijf hiervan op de hoogte via de diverse kanalen die hiervoor beschikbaar zijn:

   http://www.vivariumbeurs.nl 
   http://twitter.com/vivariumbeurs 
   http://www.facebook.com/vivariumbeurs 
   http://vivarium.hyves.nl/ 
   http://www.youtube.com/vivariumorganisatie 

Stuur nieuwsbrief AAN naar ons mailadres voor een regelmatige update met Vivarium nieuws.

 

Re: 5 jaar Vivarium!
« Reactie #7 Gepost op: februari 21, 2012, 09:18:51 am »
 

vivarium

 • Newbie
 • *
 • 12
  Berichten
  • E-mail
Dankzij het schrikkeljaar is er 1 dag extra om je foto's in te zenden voor de fotowedstrijd van Vivarium, maar over 8 dagen is toch echt al de deadline!
 
In de Vivarium fotowedstrijd draait alles om de mooiste foto's van werkelijk alles wat onze hobby's zo fascinerend maakt. Dit jaar mag je voor het eerst maximaal 4 foto's insturen. Dat mag in 1 categorie, maar mag ook verspreid over de 4 categorieën die er zijn: Aquarium, Terrarium, Paludarium en Vijver.

Uit iedere categorie kiest de vakjury de mooiste inzendingen, welke tijden Vivarium 2012 in een tentoonstelling te zien zullen zijn. Het publiek kiest vervolgens de winnaars (die na afloop van de beurs op de website bekend zullen worden gemaakt) welke elk een fraaie afdruk van hun foto voor thuis aan de muur zullen ontvangen.

Stuur dus nu je mooiste foto('s) in via onze website (www.vivariumbeurs.nl). Onder het kopje Wedstrijden vinden jullie alles over de fotowedstrijd.

Vorig jaar was deze foto van Koen Peelman de winnaar:


Hier is de totale uitslag te vinden:
http://www.vivariumbeurs.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=260&Itemid=243&lang=nl

Kun jij dit beter? Stuur dan nu je foto in!