You are Here:
Uitstapje IRG: 25 mei 2019

Auteur (gelezen 815 keer)

Uitstapje IRG: 25 mei 2019
« Gepost op: maart 07, 2019, 03:21:43 pm »
 

HayoAqua

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • 598
    Berichten
Op zaterdag 25 mei a.s. organiseert de groep Nordrhein-Westfalen van het IRG een uitstapje naar Burgers Zoo in Arnhem. Als IRG-Nederland kunnen we hierbij aansluiten. Onderdeel van dit uitstapje is een rondleiding achter de schermen bij de Ocean (www.burgerszoo.nl/ocean). Dit soort rondleidingen biedt Burgers Zoo alleen aan organisaties zoals het IRG, dus een bijzondere mogelijkheid!

Om 10.00 uur wordt er verzameld bij de hoofdingang van de dierentuin. Hierna is er de mogelijkheid voor een kop koffie of thee, waarna de rondleiding zal starten. Na afloop van de rondleiding is er dan nog ruim de tijd voor iedereen om op eigen gelegenheid de dierentuin te bezoeken.

De kosten van de rondleiding worden betaald door het IRG. Je betaalt zelf alleen de entreeprijs (mogelijk zijn we met genoeg mensen om in aanmerking te komen voor het groepstarief). Partners en kinderen zijn ook welkom.

Vooraf aanmelden is i.v.m. de rondleiding nodig en wel vóór 1 april a.s. door een e-mail te sturen naar info@irg-nederland.nl